Åpningstider

Frokost 08.00 til 09.30
Middag 19.00 til 22.00

Kaféen

Kun åpen juli-august mellom 12.00 til 18.30

Du kan ringe og bestille på forespørsel hele året og for grupper tilpasser vi deres behov.

Mat & drikke

Storestølen Kafé og matservering

Hver kveld hele året serverer vi dagens middag og du kan i tillegg velge mellom vår tre eller fire retters middag som er tilbredt med lokale råvarer og økologiske ingredienser. I cafeén på sommeren serverer vi populære retter som rømmegrøt og spekemat, fjellørret fra Strandavatnet, karbonadesmørbrød av elg eller reinsdyr, hjemmelaget falafel, vafler og kaffe.

Råvarer som betyr noe

Her på Storestølen Fjellhotel er vi opptatte av ren, økologisk og lokal mat. Våre råvarer er nøye plukket ut fordi vi tror på å støtte lokale ildsjeler som fokuserer på kortreist og bærekraftig mat. Vi har et tett samarbeid med leverandørene Strundo og Nerol Gård som leverer blant annet grønnsaker, urter, kjøtt og drikkevarer rett fra fjellheimen.

Norsk produsert alkohol

Storestølen kan stolt fortelle at vi serverer lokal øl, lokal aquavit, kvist og lyng. I tillegg til et godt utvalgt kan vi også friste med en norsk produsert whiskey og en husets vin som er biodynamisk.

Allergivennlig mat

Storestølen bestreber seg på å gi deg som har en intoleranse eller allergi, ren norsk mat. Er du veganer, spiser lavkarbo eller går på Paleo-diett, så har vi menyer tilpasset dette. Det samme gjelder for deg som spiser etter lav foodmap dietten. Meld ifra til oss om allergi eller intoleranse, så får du den maten du tåler!

Nyhet! Kompostmaskiner

Vi har nylig anskaffet kompostmaskiner som gjør om matavfallet vårt til et råstoff med et meget høyt konsentrat av næringsstoffer. Råstoffet bruker vi til blomster og planter på hotellet.